Begynderkursus for folk der vil lære at dykke. Kurset giver en grundlæggende viden om sportsdykning og færdigheder i brug af flaskeudstyr til dybder ned til 20 m.

Kurset CMAS 2-stjernet er et kursus i videregående sportsdykning, når man har gennemført uddannelsen og har erhvervet sig det CMAS 2-stjernede sportsdykkerbevis, så er man en kompetent dykker med en solid uddannelse, som åbner endnu flere døre inden for dykningens verden.

En CMAS 3-stjernet dykkeren er en fuldt uddannet sportsdykker, der kan tage vare på sig selv, en makker og en gruppe af dykkere. Dykkeren kan anvende al relevant flaskedykkerudstyr sikkert og korrekt til dykning med dekompressionsstop på dybder til maksimalt 56 meter på luft. Dykkeren er i stand til på sikker måde at planlægge, gennemføre og lede dykninger med en gruppe uddannede dykkere.

Kurset henvender sig til dem, der gerne vil opnå længere bundtid eller højere sikkerhed i forbindelse med deres dykning.  


Kursusmateriale til brug ved uddannelse af CMAS 1-stjernet instruktører.

For at kunne udføre Juniortræning skal du deltage på et juniortrænerkursus. Dette skal give dig den grundlæggende viden, der skal til, når du skal træne og føre et barn på 8-13 år under en dykning.